Ninove 10 Apr 2020 - 06u59
Clear Sky
8.89°C

Get Ready doet hartjes sneller slaan op het Niniaplein

01 oktober 2017

Het was niet alleen koopzondag in het centrum van Ninove en het  Ninia Shopping Center, maar ook Get Readay gaf een spetterend optreden voorbije zondag op het Niniaplein. Een heleboel mensen lieten zich niet door het zure weer tegenhouden om toch maar een glimp op te vangen van de populaire groep. “Jammer van het weer, maar het is voor de ambiance dat we gekomen zijn”, klinkt het.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons