Ninove 04 Apr 2020 - 06u38
Scattered Clouds
6.81°C

Appelterre viert kermis uitbundig

01 oktober 2017
Appelterre viert kermis uitbundig

Het eerste weekend van oktober is het traditioneel kermis te Appelterre, een dorpskermis die nog steeds stevig gevierd wordt bij de inwoners en waarbij ze dikwijls vrienden en familie uitnodigen om samen te genieten van een stukje taart met koffie of iets sterkers en nadien af te zakken naar de kermis. Ook de fanfare van Appelterre maakt een rondgang langs de café's in het dorp waardoor er onmiddellijk sfeer op de kermispleinen en in de straten aanwezig is. Er zakt dan ook steeds veel volk af naar de attracties waar ook de Chiro met een standje staat en waar er een wedstrijdje nagelkloppen kan gedaan worden, ambiance verzekerd.In zaal Pax kan men het werk bewonderen van de fotoclub, op kermisdinsdag heeft opnieuw nog de hondenkoers plaats, steeds een hilarisch evenement  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons