Ninove 28 Mar 2020 - 11u22
Clear Sky
6.53°C

Pluk zelf je eigen appels !

29 september 2017

Voorde – Het is weer zover als  je plukverse appels wil inslaan moet je bij  Fruitteler Filip De Coster in de dekstraat in Smeerebbe-Vloerzegem  zijn op zaterdag 30 sept en zondag 1 okt en van 6 tot 8 oktober moet je op het perceel grond in voorde zijn aan de Sint-Marcellusstraat en dat telkens van 8 tot 18 uur

Iedereen mag zelf plukken en betaalt per kilo appelen 80 eurocent. De appels zijn bedoeld voor eigen gebruik en je brengt zelf bakken of zakken mee. De jaarlijkse fruitpluk lokt jaarlijks een pak deelnemers die uit zowat heel Vlaanderen naar Smeerebbe-Vloerzegem en Voorde afgezakt.

Filip vraagt aan de deelnemers wel om de appelen voorzichtig te plukken en de bomen niet te beschadigen. Ook de mobielefruitpers is weer van de partij op zaterdag 28 oktober van 9 tot 18 uur Info: 054/50.09.61(andu)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons