Ninove 04 Apr 2020 - 14u46
Few Clouds
14.95°C

Heraanleg kasseien Vestbarm

28 september 2017
Heraanleg kasseien Vestbarm

Momenteel zijn wegenwerken van start gegaan aan de kasseien van de Vestbarm, het straatje naast de Koepoort. Aannemer Cochuyt-De Smet uit Maldegem gespecialiseerd in het aanleggen van kasseien gaat de heraanleg in opdracht van de stad Ninove uitvoeren. De vorige heraanleg enkele jaren geleden werd door een aannemer slecht uitgevoerd waardoor al na enige tijd op verschillende plaatsen kasseien loskwamen en voor gevaarlijke situaties zorgden, maar ondanks verschillende oplapwerken werd de toestand zodanig slecht dat werd besloten de volledige straat aan te pakken en helemaal opnieuw aan te leggen. De werken zullen enkele weken in beslag nemen aangezien men in fases werkt zodat de vele garages in de straat zoveel mogelijk bereikbaar blijven.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons