Ninove 28 Mar 2020 - 18u01
Clear Sky
12.57°C

Inschrijving 43ste Quiztoernooi Ninove 2018

28 september 2017
Inschrijving 43ste Quiztoernooi Ninove 2018

#Nininove - De 'Werkgroep Quiz Ninove' nodigt jullie van harte uit op het 43ste Ninoofs quiztoernooi.

Het toernooi zal zoals steeds gespeeld worden over 4 avonden, telkens om 20 uur, in het GO! Atheneum Ninove op:
 
-vrijdag 19 en 26 januari 2018
-vrijdag 2 en 9 februari 2018

Inschrijven kan vanaf nu door 40 euro te storten op het rekeningnummer BE08 0682 2280 7613 van de 'Werkgroep Quiz Ninove' met vermelding van ploegnaam. Er kunnen maximum 40 ploegen deelnemen van 5 personen. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.
 
Gelieve de inschrijving te bevestigen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de ploegnaam en de naam en het telefoonnummer van de ploegverantwoordelijke.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons