Ninove 09 Apr 2020 - 20u10
Clear Sky
21.86°C

Rotaryclub Ninove-Dendervallei verwelkomt nieuw lid

26 september 2017
Rotaryclub Ninove-Dendervallei verwelkomt nieuw lid

Rotaryclub Ninove - Dendervallei verwelkomde op haar vergadering een nieuw lid. Het was voorzitter Michel Bellemans die de heer Dirk Hemerijckx mocht aankondigen als nieuw lid, waarna de Peter van het nieuwe lid, Dirk Vanderpoorten, de lof mocht verkondigen over zijn voorgedragen vriend aan de overige leden. Het laatst bijgekomen lid Claude DenDauw mocht het nieuwe lid de waarden voorlezen van een Rotariër.

Rotary is een wereldwijde organisatie van vertegenwoordigers uit de zakenwereld en uit de vrije beroepen die humanitair dienstbetoon biedt, hoogstaande ethische normen in het zakelijk en profissioneel leven aanmoedigt en werkt aan de opbouw van goodwill en vrede in de wereld. Rotary is een dwarsdoorsnede van een weergave van de gemeenschap en is niet politiek, godsdienstig, cultureel, ras of stand gebonden. De voornaamste doelstelling van een Rotaryclub is dienstbetoon binnen de eigen gemeenschap, op de werkvloer, op nationaal en internationaal vlak. Rotariërs werken projecten uit in verband met de dienst aan de gemeenschap die zich richten op de meest kritieke problemen van dit moment, zoals gezondheid van de kinderen, armoede, honger, milieuzorg, analfabetisme en geweld.

Zij steunen programma's ten behoeve van de jeugd, educatieve mogelijkheden en internationale uitwisselingen voor studenten, leraren en andere professionals en zij promoten beroep- en carrieremogelijkheden. Het Rotarymotto is "Service Above Self".

Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons