Ninove 01 Apr 2020 - 23u23
Clear Sky
7.73°C

Viering Koning en Onderkoning wipschutters Ninove

24 september 2017
Viering Koning en Onderkoning wipschutters Ninove

Zondag vond de viering plaats van de Koning en Onderkoning 2017 van de "Verenigde wipschutters Ninove" op de terreinen van schuttersvereniging Concordia. Koning werd Hemmerijckx Bjorn van K.H.M. Concordia, Onderkoning werd Van Impe Frank eveneens van K.H.M. Concordia. De kampioenenploeg kwam van K.H.M. St-Medard met Ruth Van Den Meersche, Gert Du Monh, Davy Tielemans en Michaël Timmerman. Zowel bij de Hoogvogels als de Kleine volgels werd Michel Van Mulder van Concordia kampioen en de prijs van Verdienstelijke ging naar Frank Van Impe eveneens van K.H.M. Concordia. Namens het stadsbestuur kwam Schepen van sport Marc Torrekens en Burgemeester Tania De Jonge langs om de schutters te feliciteren met hun prestaties. De Koninklijke handboogmaatschappij Concordia werd opgericht in 1867 en bestaat dit jaar 150 jaar en zijn nog steeds springlevend.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons