Ninove 06 Apr 2020 - 23u23
Clear Sky
17.74°C

Rechtzetting: Fietsdiefstal aan bibliotheek

20 september 2017
Rechtzetting: Fietsdiefstal aan bibliotheek
Ninove - In onze eerdere berichtgeving was een fout geslopen, waarbij vermeld stond dat de fiets was gestolen in de Middenschool, door een valse verklaring. "Als mama van het 
slachtoffer wil ik me hiervoor verontschuldigen. De Middenschool was erg behulpzaam en liet me de beelden van de bewaakte fietsenstalling inkijken, waaruit dan uiteindelijk bleek dat de fiets niet op 
school stond. Ik wil de school dan ook graag bedanken voor de hulpvaardigheid en hun begrip", vertelt ze. "Mijn zoon was bang voor onze reactie en heeft nu een harde 
les geleerd. We spreken hem hierover zeker nog eens ernstig aan." 
 

"Met goedkeuring van een ouder van de leerling werden beelden van de bewaakte fietsenstalling van de bewuste dag bekeken in de school. Uit de beelden bleek dat de fiets nooit in de bewaakte fietsenstalling met camera van de school heeft gestaan. Door confrontatie met de beelden werd beloofd dat de valse verklaring door de (ouders van de) betrokken persoon wordt rechtgezet bij diverse instanties. De fiets werd blijkbaar ’s morgens voor schooltijd elders in de stad geparkeerd (evenwel met slot) en aldaar ontvreemd door derden", klinkt het bij de directie van de Middenschool. "De school kreeg inmiddels mondeling de excuses van de ouder dienaangaande en betreurt dat hierdoor de school in een negatief daglicht werd gesteld."

 

 

 
 Op woensdag 20 september is een fiets gestolen aan de plaatselijke bibliotheek in Ninove. 
De jongensfiets stond er na schooltijd nog toen de jongeman en zijn vriend naar het Ninia Shoppingcenter liepen. Bij terugkomst bleek de fiets verdwenen te zijn. 
De ouders deden in de namiddag aangifte bij de politie. 
 
Het gaat om een fiets van het merk CUBE  model ANALOG GREY 19’’      Framenummer:WOW05907BTHL
Kleur : grijs met blauw.
    + extra spatborden voor en achteraan
    +  verlichting voor en achteraan
    + frame voor snelheidsmeter.
 
Wie iets verdacht heeft gezien kan zich melden bij de lokale politie van Ninove via 054/31.32.32. en op 0477/23.28.24.
 
 
 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons