Ninove 06 Apr 2020 - 05u36
Clear Sky
17.02°C

Centrumlaan krijgt opknapbeurt

20 september 2017
Centrumlaan krijgt opknapbeurt

Op 25 september starten er werken aan het stuk Centrumlaan tussen de Elisabethlaan en de Onderwijslaan. Ter hoogte van het PTI wordt een voetpad aangelegd. Momenteel is daar enkel verharde dolomiet. Aan de andere kant van de Centrumlaan, ter hoogte van de Molendenderstraat wordt het huidige voetpad heraangelegd. Momenteel zorgen de wortels van een aantal bomen daar voor problemen. Om dit in de toekomst te vermijden, zullen drie bomen worden gerooid.

Op de hoek van de Molendenderstraat en de Polderbaan zal eveneens een voetpad worden aangelegd. Schepen van openbare werken Henri Evenepoel: ‘Deze werken zullen de aanblik van de voornaamste toegangsweg naar de binnenstad verfraaien. Het doorgaand verkeer langs de Centrumlaan zal geen hinder ondervinden van de werken’.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons