Ninove 10 Apr 2020 - 17u40
Clear Sky
8.89°C

Helikopter en politie jagen op winkeldieven

19 september 2017
Helikopter en politie jagen op winkeldieven

De Rago-helikopter en agenten van de lokale politie van Ninove en Roosdaal werden vanavond rond 17 uur ingezet tijdens een klopjacht op twee winkeldieven. Het duo zou vanavond een diefstal hebben gepleegd in de Brantano op Ring-Oost in Ninove, maar werden opgemerkt door een alerte man. De twee winkeldieven zette het daarop op een lopen, waarna politie en een helikopter werden ingezet.Vermoedelijk zou één dader zijn opgepakt, maar dat werd nog niet officieel bevestigd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons