Ninove 08 Apr 2020 - 02u25
Few Clouds
20.67°C

Stem Glenn Dierickx naar Best Dressed Men van Ninove

18 september 2017

De prestigieuze award van Trends Style is aan zijn vierde editie toe met Glenn Dierickx uit Ninove.
De genomineerden: 10 in de categorie vip, 10 in de categorie bizz en 9 in de nieuwe categorie Belmodo New Talent 2017.

Tot donderdag 21 september kan u stemmen op onze Abarth Best Dressed Man 2017-genomineerden.

De vierde editie van het referendum staat in het teken van de schorpioen, naar het logo van sportwagenfabrikant Abarth, de nieuwe main partner van Trends Style Best Dressed Man.

 

www.dierickxglenn.com

www.instagram.com/dierickxglenn

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons