Ninove 10 Apr 2020 - 18u02
Clear Sky
8.89°C

Ninoofse brandweer tevreden over de opendeurdag

18 september 2017

Ninove - De brandweerpost van Ninove zet zijn deuren open voor het grote publiek tijdens de ‘autovrije zondag’ op 17 september. Tijdens de opendeurdag is er info verstrekt over de werking van de brandweer. Het korps wil ook jongeren warm maken om brandweerman te worden.

Bijzondere aandacht ging naar:
• de aanwerving van nieuwe vrijwilligers
• de werking van de twee ziekenwagens
• hoe ‘brandveilig leven’ thuis?

Naast enkele ‘levensechte’ demonstraties en animatie voor de allerkleinsten, kan je er ook terecht voor nat en droog én de aankoop van rookmelders ten voordele van de Stichting Brandwonden!

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons