Ninove 05 Apr 2020 - 03u58
Few Clouds
14.95°C

Vijftig bolides verzamelen in Meerbeke voor de Dakpannenrit

17 september 2017

Op zondag 17 september organiseerden de Pajotse oldtimer vrienden en de Belgium Corvette club een rondrit door het Pajottenland, de start en aankomst vond plaats in Meerbeke, aan restaurant Alpenrose. Er verzamelden een 50-tal bollides voor een rit van 125 km langs de mooie landelijke wegen in de omgeving van het pajottenland. Er stonden echte pareltjes tussen die door hun trotse eigenaars gekoesterd worden en met de nodige fierheid getoond worden aan het publiek oa via deze rondritten. Om de dag te starten werd er eerst gezamelijk ontbeten en na de rit werd er opnieuw verzameld in de Alpenrose om te genieten van een lekkere maaltijd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons