Ninove 02 Apr 2020 - 10u14
Clear Sky
0.6°C

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker succesvol

16 september 2017
Plantjesweekend Kom op tegen Kanker succesvol

Dit weekend gaat het plantjesweekend door van Kom op tegen Kanker, in Ninove is het de plaatselijke VLD-afdeling die de verkoop voor hun rekening neemt. Op verschillende plaatsen aan warenhuizen en aan het Oudestrijdersplein staan leden, Schepenen en Burgemeester om de plantjes in Ninove aan de man of vrouw te brengen, een azalea kost 7 Euro en gaat naar de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Volgens Schepen Alain Triest is de verkoop een groot succes, de voorraad aan hun standje thv de Roosevelt was kort na de middag uitgeput en er moest dan ook een nieuwe voorraad aangeleverd worden. 

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons