Ninove 31 Mar 2020 - 16u48
Clear Sky
2.06°C

Ongeval met motorrijder op Brakelsesteenweg

15 september 2017
Ongeval met motorrijder op Brakelsesteenweg

Vrijdagvoormiddag rond 09.30 uur gebeurde op de Brakelsesteenweg een ongeval ter hoogte van tuincentrum Aveve. Een 44 jarige motorrijder uit Diest kon een bestelwagen die afremde niet meer ontwijken en reed achteraan op deze voorligger. De Ninoofse brandweer en ziekenwagen kwamen samen met de MUG ter plaatse, de motorrijder werd zwaargewond afgevoerd naar het ASZ . De Brakelsesteenweg werd gedurende lange tijd volledig afgesloten in beide richtingen tussen Aardeweg en Ziekenhuisstraat.

Foto's GiNe

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons