Ninove 28 Mar 2020 - 12u07
Clear Sky
6.53°C

Pluk zelf je eigen appels!

13 september 2017
Pluk zelf je eigen appels!

Voorde - Fruitteler Filip De Coster uit Smeerebbe-Vloerzegem organiseert van vrijdag 29 september tot zondag 1 oktober en van 6 oktober tot zondag 8 oktober opnieuw een appelpluk voor iedereen die een mooie voorraad plukverse appels wil inslaan. Iedereen mag zelf zijn of haar appelen komen plukken van de laagstamfruitbomen in de boomgaard van Filip langs de Dekstraat in Smeerebbe-Vloerzegem en nadien in voorde telkens vanaf 8 uur tot 18 uur. Iedereen mag zelf plukken en betaalt per kilo appelen amper 80 eurocent. De appels zijn bedoeld voor eigen gebruik en je brengt zelf bakken of zakken mee. De jaarlijkse fruitpluk lokt jaarlijks een pak deelnemers die uit zowat heel Vlaanderen naar Smeerebbe-Vloerzegem komen afgezakt. Filip vraagt aan de deelnemers wel om de appelen voorzichtig te plukken en de bomen niet te beschadigen. Ook de mobielefruitpers is weer van de partij op zaterdag 28 oktober van 9 tot 18 uur Info: 054/50.09.61

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons