Ninove 29 May 2020 - 07u52
Clear Sky
10.04°C

Op en top Ninoofs vanuit Antwerpen

21 mei 2020

NINOVE – Het Idea-magazine is al 18 jaar een vaste waarde in de Ninoofse brievenbussen. Oprichter en bezieler van dit blad is Vincent Ulin. Geboren en getogen Ninovieter, nu residerend in het Antwerpse.

Onder een stralende zon en op een van de gezelligste pleinen in Ninove spraken we met de uitgever van Idea-magazine, het vroegere Action-magazine.

Vincent Ulin zit al langer gepokt en gemazeld in de reclamewereld. Hij vertelt over het succes van zijn blad, maar ook over de moeilijke periode waar vele adverteerders momenteel doorgaan.

Ondanks alle corona-perikelen komt er binnenkort toch een nieuwe editie, weliswaar iets later dan voorzien.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons