Ninove 29 May 2020 - 07u43
Clear Sky
10.04°C

Gebakkraam Roelant trakteert WZC Klateringen op lekkere oliebollen

17 mei 2020
Gebakkraam Roelant trakteert WZC Klateringen op lekkere oliebollen Gebakkraam Roelant schenkt honderden oliebollen aan WZC Klateringen

NINOVE – Na vele weken zonder bezoek, hadden de bewoners van het woonzorgcentrum (WZC) Klateringen zondagnamiddag 17 mei echt iets om naar uit te kijken. Gebakkraam Roelant verraste hen met gratis oliebollen. Ook het zorgpersoneel deelde in deze lekkere traktatie. De directie van Klateringen was zeer dankbaar voor dit hartverwarmend initiatief.

De familie Roelant is in Ninove zeer gekend. Ze staan hier met een oliebollenkraam tijdens kermissen, eindejaar en op sommige zondagen. Daarnaast houden ze ook nog frituur 't Snacksken aan de Denderbrug open.

Ze besloten om de mensen van Klateringen te trakteren op het lekkere kermisgebak. Kristel, Christiaan en Filip tonen hiermee hun dankbaarheid aan allen, die zich al vele weken inspannen en het uiterste van zichzelf geven in deze moeilijke tijden.

Gebakkraam Roelant zal vanaf nu opnieuw aanwezig zijn op het Paul de Montplein, op zondag van 15 uur tot 20.30 uur. Op woensdag zijn ze te vinden op het dorpsplein van Aspelare.

Je kunt er terecht voor oliebollen, wafels, beignets en churros. Je bestelling reserveren kan ook op 0477-326 967, ten laatste tot 15 uur de dag zelf.

Om de klanten te beschermen treffen ze natuurlijk de nodige veiligheidsmaatregelen.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons