Ninove 27 Feb 2020 - 23u48
Lichte regen
2.51°C

Perfecte startdag voor de Scouts van Ninove

10 september 2017

Ninove - Hou je van kampen bouwen? Ben je niet bang om je vuil te maken en samen met andere kinderen te ravotten? Altijd al eens in een tent willen slapen? Gezellig liedjes zingen rond een knetterend kampvuur? Leren sjorren en je eigen eten klaarmaken op een houtvuur? Dan is de scouts zeker en vast je ding! De startdag van de scouts uit ninove werd opgang getrokken op zondag 10 september in het stadspark van Ninove .

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons