Ninove 04 Apr 2020 - 05u22
Scattered Clouds
6.81°C

Nieuwe start voor kermis Nederhasselt

10 september 2017
Nieuwe start voor kermis Nederhasselt

Sinds dit jaar richten de Kermisvrienden Nederhasselt allerlei activiteiten in om de teloor gegane septemberkermis nieuw leven in te blazen, en met succes. Er werd een avondmarkt georganiseerd, er waren optredens, er was een barbecue, rommelmarkt en een seniorennamiddag en tevens kwamen er opnieuw verschillende kermisattracties naar het dorpsplein waardoor men weer echt van een kermis kan spreken. Zeer mooi initiatief en hopelijk het begin van vele mooie jaren van kermis Nederhasselt, wat mogelijk moet zijn aangezien het publiek al onmiddellijk de weg naar de vernieuwde kermis vond.

Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons