Ninove 29 May 2020 - 06u46
Clear Sky
10.04°C

Waarschuwing van de politie

05 mei 2020
Waarschuwing van de politie

NINOVE – De politie vraagt om uit te kijken naar een voertuig met nummerplaat 1-ULC-233.

De inzittenden vragen je om messen en/of scharen te slijpen.

Het gaat om een bestelwagen Renault Kangoo van blauw-grijze kleur.

Het is mogelijk dat de man zich de komende dagen/weken opnieuw zal ophouden op het grondgebied van Ninove om er feiten te plegen

Mocht je het voertuig of deze personen zien, verwittig dan onmiddellijk het noodnummer 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons