Ninove 28 Feb 2020 - 12u35
Scattered Clouds
1.91°C

15 jaar shopping center Ninia te Ninove

09 september 2017
15 jaar shopping center Ninia te Ninove

Zaterdag 9 september werd in het shopping center Ninia de vijftiende verjaardag gevierd, dit met 1000 prijzen verbonden aan de trekking van een ballon op het middenplein waar Mout Uyttersprot, bekend van De Kotmadam en Familie, met ludiek commentaar zorgde voor een glimlach bij menig shopper. De actie werd een overdonderend succes waardoor de duizend prijzen reeds in de namiddag allemaal de deur uit waren. In verschillende winkels kreeg men korting, er was voor de kids een ballonnenclown aanwezig, en er werd 1 uur gratis parking aangeboden bij afgifte van een ingevulde bon.

Foto's Giovanni Neckebroeck   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons