Ninove 29 May 2020 - 06u53
Clear Sky
10.04°C

Fietsbelconcert voor Leen en Pros

04 mei 2020

NINOVE – Op het Niniaplein hielden de Eldoradofietsers zondag 3 mei een ‘fietsbelconcert’. Dit deden ze ter nagedachtenis van hun overleden fietsmakker ‘Pros’ De Smet en voor de tachtigste verjaardag van zijn levenspartner Leen Maus.

Ze kwamen druppelsgewijs toe, de Eldoradofietsers en vrienden van Pros en Leen.

Om 11.30 uur verscheen de jarige op haar balkon en kon het fietsbelgerinkel beginnen. De ontroerde tachtiger was duidelijk verrast en antwoordde met kushandjes.

Initiatiefnemer Rik Haelterman: “Pros was al vroeg een van de actieve leden bij de Eldoradofietsers. Hij zorgde altijd voor ambiance en hielp waar hij kon. Zijn levensgezellin wordt nu 80 en bij wijze van eerbetoon aan Pros wilden we haar verrassen met deze ludieke actie”.

Iedereen, die niet in koppel, was hield zich mooi aan de ‘social distancing’ regels.

JTR - Foto's Giovanni Neckebroeck 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons