Ninove 10 Apr 2020 - 08u01
Clear Sky
8.89°C

Ninia Shopping Center bestaat 15 jaar en schenkt 1000 prijzen weg!

09 september 2017

Ninove - Bij een Feest horen cadeautjes! Op zaterdag 9 september hebben ze maar liefst 1.000 prijzen weggeven! Met jouw kasticket ter waarde van minstens 10 euro, kon je deelnemen aan de grote ballonnenwedstrijd. In het shopping center waren maar liefst 1.000 ballonnen in de lucht op en in (bijna) elke ballon zat een prijs. Jij kiest een nummer en acteur Mout Uyttersprot, bekend van De Kotmadam en Familie, kijkt dan welke prijs jij gewonnen had. https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1541816559275137

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons