Ninove 05 Apr 2020 - 04u28
Clear Sky
4.85°C

Ontmoetingscentrum de Fontein komt op tegen Kanker

09 september 2017
Ontmoetingscentrum de Fontein komt op tegen Kanker

Op zaterdag 9 september organiseerde ontmoetingscentrum de Fontein samen met vrijwilligers van WZC Klateringen op de terreinen aan de Centrumlaan een evenementendag ten voordele van Kom op tegen Kanker. Je kon er terecht om je auto te laten wassen aan de Carwash, er was mogelijkheid om je make-up te laten bijwerken of je haren te laten knippen, er waren volksspelen, kindergrime en optredens van Brass4U en Dj James Brown. Er waren ook hot-dogs, pannekoeken, ijsjes en drankjes verkrijgbaar voor het goede doel, iets dat duidelijk in de smaak viel van de bezoekers.

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons