Ninove 29 Mar 2020 - 19u14
Broken Clouds
4.91°C

Ninove en Deszk al 14 jaar dikke vrienden

05 september 2017

Een delegatie Ninovieters vertrok op de eerste schooldag voor een vierdaags bezoek naar Deszk, de gemeente waarmee de stad Ninove is al sinds 2003 verbroederd.

 “Volgens oud-burgemeester Michel Casteur, die onder andere met gemeenteraadslid Rudy Corijn als één van de eersten Deszk bezocht, kwamen intussen al meer dan honderden Ninovieters naar Deszk.

De eerste dag van onze  zeer drukke vierdaagse draaide vooral om kennismaken met de gastgezinnen, en het Village's Days Festival waarbij heel wat inwoners werden gehuldigd wij stuurden onze reporters Elke En Joris mee het vliegtuig op.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/bleme_03056250

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons