Ninove 02 Jun 2020 - 04u25
Overcast Clouds
18.93°C

Pan vat vuur en zorgt even voor brandgevaar

07 april 2020
Pan vat vuur en zorgt even voor brandgevaar

NINOVE – In een woning aan de Denderhoutembaan vatte dinsdagmiddag 7 april een oververhitte pan vuur. Er is sprake van rookschade.

De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg rond de middag een oproep. In een woning aan de Denderhoutembaan had een oververhitte pan vuur gevat. Samen met de lokale politie was de interventieploeg snel ter plaatse.

Bij aankomst bleek de brand zo goed als geblust en bleef het onheil beperkt tot rookschade.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons