Ninove 27 Feb 2020 - 23u13
Lichte regen
2.51°C

Savooifeesten maken het gezellig

03 september 2017
Savooifeesten maken het gezellig

De tweejaarlijkse Savooifeesten in het groot werden dit keer herleid te één dag. De editie 2017 ging de Franse toer op met in de namiddag een petanquetournooi en 's avonds bal populair. Met " Savooi à la Francaise ", Alexandrie, Alexandra. Jawel, van Franse chansons tot discodeunen. Van Parijs tot Marseille. Van de Vendée tot de Provence. Van ‘A cause des garçons’ tot ‘Zobi La Mouche’. Het werd welkom en bienvenue op de Savooifeesten à la française, die baguette en die barette werden uit de kast gehaald voor een feestje op het gezellige Savooipleintje.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons