Ninove 02 Jun 2020 - 04u37
Overcast Clouds
18.93°C

Chauffeur knalt met wagen tegen geparkeerde trekker op Aalstersteenweg

04 april 2020

NINOVE – Een auto is zaterdag 04 april rond 13 uur met hoge snelheid tegen een geparkeerde trekker van een vrachtwagen gebotst. Dat gebeurde op de Aalstersesteenweg tussen de kruispunten Slaghmuylder en Den Doorn. De klap was zo hevig dat de trekker tegen de gevel van een wasserette schoof. De bestuurder van de personenwagen is naar het ziekenhuis afgevoerd.

Zaterdagnamiddag reed een auto vanaf het kruispunt Slaghmuylder richting Den Doorn op de Aalstersesteenweg. Om een nog ongekende reden verloor de jongeman de controle over zijn wagen. Hij botste met hoge snelheid tegen een trekker, die aan de overkant stond geparkeerd, ter hoogte van een wasserette. De klap moet bijzonder hevig zijn geweest, want de trekker is door de impact tegen de gevel van de wasserette beland. De wagen zelf tolde om zijn as en kwam nadien in de tegenovergestelde richting tot stilstand.

De brandweer van de zone Zuid-Oost moest de bestuurder uit zijn wagen bevrijden. De weerspannige bestuurder onderging een test op het gebruik van alcohol en andere drugs en is geboeid afgevoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval moest de lokale politie het verkeer vanuit de richting Albertlaan omleiden via de Vinkenstraat.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons