Ninove 10 Apr 2020 - 09u07
Clear Sky
8.89°C

Ninoofse delegatie te gast in Hongaarse zusterstad

02 september 2017
Ninoofse delegatie te gast in Hongaarse zusterstad

Een twintigtal Ninovieters reisden vanmorgen vroeg via Charleroi en Budapest af naar Deszk. Ere-burgemeester Michel Casteur vertegenwoordigt de stad voor het officiële gedeelte.  De verwelkoming was zoals steeds hartelijk. Na de openingsceremonie wacht de Ninovieters vanavond nog een spetterend volksfeest. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons