Ninove 08 Apr 2020 - 08u24
Overcast Clouds
12.03°C

Dieven proberen munt te slaan uit corona-crisis

24 maart 2020
Dieven proberen munt te slaan uit corona-crisis

REGIO – Hoe erg een situatie ook is, sommige linkadoors zien onmiddellijk een voordeel. Zo zijn op verschillende plaatsen in ons land dieven aan het werk. Zij viseren ouderen en andere kwetsbare personen. Het is dus belangrijk om alert te zijn.

De dieven zoeken, zoals alle door de wol geverfde fielten, vooral gemakkelijke slachtoffers. Een of meerdere personen gaan langs bij oudere en/of kwetsbare personen. Ze komen zogezegd controleren of die mensen het goed stellen en of ze de corona-maatregelen opvolgen.

Op die manier winnen ze het vertrouwen en kunnen ze meestal vlot in de woning komen om hun slag te slaan.

Het is dus belangrijk om geen onbekenden binnen te laten. Indien dergelijke mensen zich aanbieden of je merkt iets verdacht, verwittig dan meteen de politie.

Info: dringende politiehulp 101 – Algemene informatie 054-312 312.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons