Ninove 01 Apr 2020 - 14u39
Clear Sky
7.73°C

Swingende koffiebar sluit De Donderdagen af

01 september 2017
Swingende koffiebar sluit De Donderdagen af

Het straattheaterfestival De Donderdagen sluit dit jaar af met voorstellingen in een circustent in de Burchtstraat. De negen artiesten van Circolito/Da Stoelt spelen in het decor van een oude koffiebar, de toeschouwers krijgen zelfs koffie en koekjes geserveerd tijdens de prachtige voorstelling, en er wordt dan ook gejongleerd met koffietassen en glazen. Tijdens de volledige voorstelling zorgt een orkestje voor live muziek op drums, saxofoon, viool en zelfs piano. De voorstelling speelt zich af in een nostalgisch kader en wisselt af met jongleren, trapeze, dans en acrobatie. Wie er bij wil zijn, er zijn nog voorstellingen op zaterdag 2 september om 15 en 20 uur, de inkom is gratis maar elke voorstelling is beperkt tot 100 toeschouwers.   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons