Ninove 06 Apr 2020 - 21u23
Clear Sky
17.74°C

"Ninof, kom uit uw kot!" - ZVC Real Ardans Okegem met de boodschap "Nee tegen hamsteren".

20 maart 2020

NINOVE - Kom uit uw kot, figuurlijk dan, uiteraard! Het is aan jullie om de camera of de smartphone boven te halen en onze medemens te verrassen, te doen glimlachen, op te vrolijken.

Deze coronacrisis (we zijn het woord al ver beu gehoord) heeft gevolgen voor iedereen. Jong en oud, man of vrouw, werkmens of gepensioneerde, we zitten allemaal op deze rollercoaster, en we moeten erdoor. Ook voor ons Ninofmedia-team heeft dit gevolgen. Ook wij blijven liefst zo veel mogelijk in ons kot nu, met als gevolg dat het fototoestel en de camera met bijhorende microfoon, de komende weken zo goed als werkloos zullen zijn.

Nochtans is het in dezer dagen heel belangrijk om met mekaar, met de buitenwereld in contact te blijven. Zeker en in het bijzonder voor de alleenstaanden en/of oudere mensen onder ons, die nu grotendeels op zichzelf terugvallen. Er zijn al talrijke prachtige initiatieven van mensen die voor anderen zorgen. Door boodschappen voor hen te doen, op de kindjes te passen, de hond uit te laten, of zelfs mondmaskers te maken.

Dus hier nu onze oproep aan u: maak een leuk filmpje met een fijne boodschap, een grappig verhaal, een lied of een dansje. Maak dit filmpje voor een speciaal persoon of voor niemand in het bijzonder. Of stuur een hartverwarmende foto door, een foto die mensen blij maakt in deze toch wel donkere dagen.

We zijn dan wel geïsoleerd, maar we zijn niet alleen!

Praktisch:

- stuur een filmpje door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

- een foto mag ook,

- stuur dit met vermelding van uw naam, telefoonnummer en eventueel voor wie dit filmpje of deze foto bedoeld is,

- filmpjes maximum twee minuten,

- wij maken een compilatie van alle filmpjes,

- deze worden gepubliceerd op onze website en op onze Facebook pagina.

BDB

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons