Ninove 03 Apr 2020 - 16u13
Few Clouds
6.28°C

Twee gewonden bij ongeval op kruispunt Kalvaar in Voorde

20 maart 2020

NINOVE – Twee wagens botsen vrijdagmorgen 20 maart om 05.30 uur op het kruispunt aan de Kalvaar in Voorde.

Beide chauffeurs raakten bij de klap gewond. Een team van de politie en de brandweerpost van Ninove kwamen ter plaatse om de brokstukken van de betrokken auto’s op te ruimen.

Bij onze aankomst was een van de wagens al getakeld.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons