Ninove 02 Apr 2020 - 14u40
Clear Sky
0.6°C

Parkeren in Ninove voorlopig gratis

19 maart 2020
Parkeren in Ninove voorlopig gratis

NINOVE - Wie momenteel met de auto in Ninove parkeert, hoeft even geen parkeerticket meer te betalen.

Ook op de Shop & Go-zones kan je zonder enig probleem langer parkeren. Je hoeft dus geen ticketje meer te nemen.Er worden vanaf vandaag geen parkeerwachters meer de straat opgestuurd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons