Ninove 02 Apr 2020 - 17u53
Broken Clouds
10.09°C

Geen ophaling van papier en karton

18 maart 2020
Geen ophaling van papier en karton

NINOVE - Vanaf 19 maart zamelt ILvA papier niet langer in, zodat er meer vrachtwagens en medewerkers kunnen ingezet worden voor de inzameling van restfractie.

Deze maatregel zorgt er ook voor dat er in de cabine een veilige afstand tussen de medewerkers kan bewaard blijven. De papierinzameling wordt dus volledig opgeschort tot zeker 6 april 2020. We vragen om je papier niet aan te bieden of het terug binnen te nemen wanneer je het wel had buiten gezet.

De andere afvalfracties worden normaal ingezameld zoals vermeld op de afvalkalender. De recyclageparken blijven gesloten. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons