Ninove 06 Apr 2020 - 21u00
Clear Sky
17.74°C

Ninove verscherpt maatregelen – Sluiting stadhuis vanaf 18 maart

18 maart 2020
Ninove verscherpt maatregelen – Sluiting stadhuis vanaf 18 maart

NINOVE – Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is vanaf 18 maart 2020 het stadhuis gesloten. De diensten blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Je kan in het stadhuis vanaf 18 maart 2020 enkel terecht op afspraak via 054-50 50 50 voor hoogdringende zaken, op weekdagen in de voormiddag tussen 8.30 uur en 12 uur.

De diensten zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 16 uur. Op vrijdagnamiddag zijn ze niet bereikbaar.

Op donderdag kan je hen bereiken van 8.30 uur tot 16 uur, maar niet ’s avonds. De avonddienstverlening vervalt.

Thuisloket en richtlijnen

De stad vraagt aan haar inwoners om zoveel mogelijk gebruik te maken van het thuisloket: ninove.be/thuisloket.

De stad vraagt ook om de richtlijnen van de overheid op te volgen en alle hygiënemaatregelen te respecteren. Als je niet buiten moet zijn, blijf je binnen. Ook buiten sporten in groep is verboden (ook groepsfietstochten en groepswandelingen) en de buitenspeeltuinen zijn gesloten.

Info: contacteer de stad en haar diensten via 054-50 50 50 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een overzicht van alle contactgegevens vind je via ninove.be/diensten en sociaalhuisninove.be/diensten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons