Ninove 06 Apr 2020 - 20u28
Clear Sky
17.74°C

Ninoofse hulpdiensten nemen hun taak zeer ernstig

16 maart 2020
Ninoofse hulpdiensten nemen hun taak zeer ernstig

NINOVE – De dienst 112 heeft een buitenlandse persoon met corona-symptomen weggebracht naar een ziekenhuis in Aalst. Nadien is de ziekenwagen volledig ontsmet.

Bij een persoon uit het buitenland zijn maandagmiddag koorts en symptomen van het corona-virus vastgesteld. De dienst 112 van Ninove heeft hem weggebracht naar een Aalsters ziekenhuis.

Deze twee ambulanciers van de dienst 112 hadden van bij het begin een mondmasker en beschermende kledij aan. Bij hun terugkomst is de ziekenwagen volledig ontsmet, wat uiteraard de nodige tijd in beslag nam.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons