Ninove 06 Apr 2020 - 21u08
Clear Sky
17.74°C

Chiro Winnik zet zich in voor de medemens tijdens deze barre tijden

16 maart 2020
Chiro Winnik zet zich in voor de medemens tijdens deze barre tijden

DENDERWINDEKE – De jongens en meisjes van Chiro Winnik blijven niet bij de pakken zitten en tonen hun warm hart voor de mensen in nood.

We zijn door de uitbraak van het nieuwe coronavirus op z’n zachtst gezegd in een vreemde realiteit terechtgekomen. Sommige mensen durven niet buitenkomen, anderen mogen of kunnen niet en een grote groep mensen moét wel buitenkomen omdat zij hun broodnodige beroep moeten kunnen blijven uitoefenen.

In deze tijden zien we bij sommigen de minder mooie kantjes van de mens, maar gelukkig zien we bij velen ook hartverwarmende initiatieven.

Zo kan iedereen, die tot de kwetsbare risicogroepen behoort of - gezien de uitzonderlijke omstandigheden - weinig tijd heeft, Chiro Winnik contacteren. Zij willen voor deze mensen boodschappen doen, medicijnen halen, babysitten en zelfs de hond uitlaten.

Contacteren kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar het nummer 0479-35.46.18.

Meer info is ook te vinden op hun Facebookpagina.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons