Ninove 02 Apr 2020 - 19u25
Broken Clouds
10.09°C

Zorgt opwarming aarde voor bananenbomen in centrum ... of is er een andere oorzaak

15 maart 2020
Zorgt opwarming aarde voor bananenbomen in centrum ... of is er een andere oorzaak Er hangen bananen in de bomen op het Oudstrijdersplein

NINOVE - Groeien er bananen aan de bomen in het centrum ... of toch niet ?

Sinds enkele weken hangen er bananen in de bomen op het Oudstrijdersplein. Zijn dit de eerste tekenen van de opwarming van de aarde die zichtbaar worden in onze stad, of zou het misschien een gevolg zijn van het coronavirus ?

Gelukkig geen van beiden, het is het resultaat van enkele carnavalisten, die de bomen tijdens carnaval opgefleurd hebben met enkele tientallen (plastieken) bananen.

Tot de tijd dat ze zullen verwijderd worden, zorgen ze  voor een merkwaardig beeld, pal in het centrum. Maar in deze moeilijke tijden is een beetje humor steeds welkom.

GNE -Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons