Ninove 05 Apr 2020 - 01u48
Few Clouds
14.95°C

Circolito/Da Stoelt brengt circusevenement

31 augustus 2017
Circolito/Da Stoelt brengt circusevenement

De dienst cultuur zorgt voor een leuk extraatje bij zomerfestival De Donderdagen en freakt uit met een driedaags circusevenement op de OCMW-site (Burchtstraat, Ninove). Het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! speelt in de tent van Circus Ronaldo vier voorstellingen van Black Coffee. In Black Coffee verandert de tent in een gezellige koffiebar. Je mag iets bestellen bij de circusartiesten. Maar schrik niet als de barista’s plots gaan dansen op de toog of als de obers beginnen te jongleren met koffiekopjes. Circolito/Da Stoelt! toont immers een heleboel circustechnieken, begeleid door livemuziek.

Praktisch

  • 4 voorstellingen: donderdag 31 augustus (20 uur), vrijdag 1 september (20 uur), zaterdag 2 september (15 uur en 20 uur)
  • Belangrijk: het aantal toeschouwers is beperkt tot 100 per voorstelling! Wil je zeker zijn van een gratis zitje, reserveer dan met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail de gekozen voorstelling + het aantal zitjes dat je wenst

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons