Ninove 06 Apr 2020 - 02u24
Clear Sky
17.02°C

Motorblok vliegt uit auto na ongeluk

07 maart 2020

HELDERGEM – Bij een auto-ongeluk zaterdagavond 7 maart in de Heldergemstraat is een jongeman gewond geraakt. De klap was zo zwaar dat het motorblok uit de auto werd geslingerd en vuur vatte. Een voorbijrijdende journalist kon dit blussen.

Het ongeluk gebeurde zaterdagavond rond 21.45 uur. De auto reed de Heldergemstraat naar beneden in de richting van Aaigem. Het is onduidelijk waarom de jonge bestuurder de macht over het stuur verloor.

De auto knalde tegen de gevel van een huis en kwam pas 100 meter verder tot stilstand. Door de klap raakte de gevel zwaar beschadigd. Het motorblok lag een eind verder dan de wagen. Brokstukken waren over de weg verspreid.

Verschillende brandweerkorpsen kwamen ter plaatse om de getroffen woning te stutten, de brokstukken en de gelekte olie op te ruimen. De lokale politie deed de vaststellingen. Heel die tijd bleef de Heldergemstraat afgesloten voor het verkeer.

De chauffeur is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Het is niet de eerste keer dat in de Heldergemstraat dergelijke ongelukken gebeuren. Overdreven snelheid is dan meestal de oorzaak.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons