Ninove 02 Apr 2020 - 18u42
Broken Clouds
10.09°C

Jongen komt ongelukkig ten val op skatepark - Extra

07 maart 2020

NINOVE – Tijdens het skaten is zaterdagnamiddag 7 maart een jongeman ongelukkig neergekomen. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De jongen zou een heel zware hersenschudding hebben opgelopen, maar geen breuken.

Skaters en BMX’ers zijn wel vertrouwd met vallen, maar dit keer kwam de jonge man op het skatepark van Ninove zo ongelukkig neer, dat hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de plek van het ongeluk schoon gespoten, de politie zette de plaats af met heras hekken en lint.

De andere sporters konden nog wel het resterende gedeelte van het skatepark gebruiken.

De mama van de jongen gaf ons zondagmorgen meer info over de gezondheidstoestand van haar zoon. “Hij had een hele slechte nacht. Maar vanaf deze morgen heeft hij de eerste keer goed gereageerd. Hij heeft een hele zware hersenschudding, maar niks gebroken in zijn aangezicht. Voor de rest was hij niet goed genoeg en gingen ze verder onderzoeken als hij beter was. Bedankt voor de bezorgdheid.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons