Ninove 06 Apr 2020 - 02u53
Clear Sky
17.02°C

Oude Kaaibrug terug omhoog wegens hoge waterstand van de Dender

10 maart 2020
Oude Kaaibrug terug omhoog wegens hoge waterstand van de Dender

NINOVE – De Denderbrug tussen de Oude Kaai en de Désiré de Bodtkaai is terug omhoog gehaald. Door de regenval van de afgelopen dagen stond het waterpeil te hoog. 

Het verkeer tussen de Oude Kaai en de Désiré De Bodtkaai is daardoor onderbroken.

Info: waterstanden kan je checken op www.waterinfo.be – voor wateroverlast bel je naar 112.

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons