Ninove 31 Mar 2020 - 17u29
Clear Sky
2.06°C

Niels zet Voorde in vuur en vlam

30 november -0001
Niels zet Voorde in vuur en vlam

Kermisdinsdag in Voorde betekend topdag in de Ninoofse deelgemeente en dit jaar zorgden de tropische temperaturen dat het kookpunt, bijna letterlijk, al snel werd bereikt in de bomvolle tent, natuurlijk zal de aanwezigheid van Niels Destadsbader daar voor veel tussen gezeten hebben. De vele honderden bezoekers binnen en buiten de feesttent zongen alle liedjes luidkeels mee met de winnaar van de Zomerhit 2017. Naast Niels stonden ook Bram&Lennert en Love2dance op de affiche, afsluiten was weggelegd voor dj James Brown, die de massa tot de vroege uurtjes aan het dansen mocht zetten. Een geslaagde editie van de Puitenkermis 2017.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons