Ninove 29 Mar 2020 - 02u17
Clear Sky
12.57°C

Vrachtwagen met mazout zakt door brugdek

25 februari 2020
Vrachtwagen met mazout zakt door brugdek De achterste wielen van de vrachtwagen gingen door het brugdek

NEIGEM - Een vrachtwagen, die mazout ging leveren, zakte met zijn achterwielen door het wegdek van een brugje op Prindaal.

De vrachtwagen van brandstoffenleverancier De Pelsmacker uit Denderleeuw was dinsdagmorgen 25 februari op weg om mazout te leveren in de laatste woning van Prindaal, toen het plots misliep.

De wielen van de vrachtwagen gingen door het wegdek van het brugje. De firma kwam met een tweede vrachtwagen langs om de vloeistof over te pompen.

De brandweerzone Zuid-Oost afdeling Ninove kwam eveneens ter plaatse. Bij het ongeval is ook de watertoevoer beschadigd.

Nadat de inhoud uit de tankwagen is gepompt, zal een gespecialiseerde takelfirma het gevaarte proberen te takelen, wat enige tijd in beslag kan nemen.

Nadien zullen de bevoegde diensten moeten nagaan welke herstellingen nodig zijn aan de brug, die beschadigd raakte.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons