Ninove 04 Apr 2020 - 04u50
Scattered Clouds
6.81°C

Ambiance op Witkap schlager festival

27 augustus 2017
Ambiance op Witkap schlager festival

Het Wipkap schlager festival presenteerde tien artiesten die met Vlaamse en Engelstalige hits het publiek een schitterende avond bezorgden. Oa John Terra, Dean, Marina Wally, Wim Soutaer, Jeroen, Kurt Lotigiers, Willy Sommers en de Ninoofse ambiancemakers van Fred, Tet & de swinging tepelboys zorgden voor de ambiance. Voor de 650 toeschouwers was het vooral genieten van de muziek en een ter plaatse gebrouwen Witkap. Een optreden die bij veel bezoekers zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan is was dat van Marina Wally, iets dat je moet gezien hebben om het te geloven. Verder was topact Willy Sommers de man die de ganse brouwerij aan het dansen kreeg en de ambiane naar een hoogtepunt bracht voor de afsluiters van Fred, Tet en de swinging tepelboys. De voortreffelijke presentatie was in handen van Celien Hermans, ontegenspekelijk de dochter van.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons