Ninove 29 Mar 2020 - 20u37
Broken Clouds
4.91°C

Dames elite te Nederhasselt in grote prijs Tania De Jonge

26 augustus 2017
Dames elite te Nederhasselt in grote prijs Tania De Jonge

Zaterdag 26 augustus werd de eerste wedstrijd gereden van de wielertweedaagse te Nederhasselt met een wedstrijd voor dames elite. Er stonden 111 deelneemsters aan de start van de 11 de grote prijs Tania De Jonge, de wedstrijd die over 12 ronden verreden werd in Nederhasselt en Outer kende een vroege ontsnapping met een kopgroepje die het uiteindelijk met ruime voorsprong haaldde op het achtervolgende peloton. De winnares werd de Nederlandse Thalita De Jong voor Anna Henderson en Melissa Lowther. Zondag 27 augustus zijn het de nieuwelingen die strijden in een wedstrijd voor de Beker van België, de start wordt gegeven om 15 uur in de Nederhasseltstraat.

Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons