Ninove 31 Mar 2020 - 01u38
Few Clouds
8.19°C

Chauffeur rijdt met auto en aanhangwagen in de gracht

13 februari 2020

DENDERWINDEKE – Een chauffeur is donderdagavond 13 februari rond 17.15 uur in de gracht beland op Stebbingen. De man is afgevoerd naar het ASZ in Aalst.

De bestuurder had in zijn aanhangwagen vijf vaarzen geladen om weg te voeren. Op Stebbingen, niet ver van zijn woning, is hij blijkbaar onwel geworden. Hij verloor de controle over het stuur en belandde in de gracht.

De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost en de lokale politie Ninove kwamen ter plaatse om hem te bevrijden en het verkeer te regelen.

De chauffeur is weggevoerd naar het ASZ in Aalst.

Een takel was nodig om wagen en aanhangwagen uit de gracht te trekken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons