Ninove 31 Mar 2020 - 02u39
Few Clouds
8.19°C

Kop-staart aanrijding aan kruispunt Boudewijnlaan met Nederwijk-Oost

13 februari 2020
Kop-staart aanrijding aan kruispunt Boudewijnlaan met Nederwijk-Oost

NINOVE – Ter hoogte van het kruispunt ‘Refresco’ kwam het donderdag 13 februari tot een kop-staart aanrijding tussen twee wagens.

Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur.

Aan het kruispunt tussen de Boudewijnlaan en Nederwijk-Oost reed een personenwagen achter in op een SUV-voertuig.

De schade aan de voorkant van de personenwagen is groot.

Er vielen geen gewonden en de hinder voor de andere weggebruikers bleef beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons